MIJN AANPAK ALS RESULTAATCOACH EN TRAINER

Alma Suelmann

Over.....de Kernpraktijk

De Kernpraktijk is het bedrijf van Alma Suelmann. Resultaatcoach.

Mijn aanpak is nuchter, direct en eerlijk. Ik help jou om je doelen te bereiken, je dromen waar te maken en jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Als jij daar een schop voor onder je kont nodig hebt dan krijg je die van mij (of een knuffel). Ik ben iemand die snel goede resultaten wil boeken en daardoor zal ik jou ook altijd aanmoedigen om de efficiëntste oplossing te zoeken.

Resultaatgericht coachen

Ik ben resultaatcoach, omdat ik jarenlang mezelf gigantisch in de weg heb gezeten. Door heel veel te leren (opleidingen, trainingen, cursussen en door goede gesprekken), te oefenen en te falen heb ik geleerd hoe je je dromen, je wensen, verlangens en plannen waar kunt maken. En dat kan ik jou ook leren.

Als je nu een onvervalst succesverhaal verwacht, heb je het mis. Ik vind mijn bedrijf en werk fantastisch. Ben dol op mijn leven, de kansen, opties en de keuzes die ik heb.

Maar ook ik heb nog steeds momenten dat ik iets stoms doe, iets stoms zeg en me daardoor in de nesten werk. Ook ik heb nog steeds baaldagen, die horen er nou eenmaal bij, maar ik weet nu hoe ik daar mee om kan gaan.

Ik denk dat het allerbelangrijkste in het leven is om te groeien en te ontwikkelen.  Dat je leert hoe je optimaal kunt functioneren, zodat je goed kunt zorgen voor jezelf en voor de wereld om je heen. En ik geloof dat het de bedoeling is dat je heel veel lol hebt in het leven, dat het allemaal niet zo ingewikkeld moet zijn. Dat je met een goed hart en een grote glimlach ontzettend succesvol bent.

Over.....de Kernpraktijk

Geboren in 1978, opgegroeid in zuid-oost Drenthe. Nu in Utrecht.

Crazy cat lady en chocolade liefhebber. Lees heel veel en heel graag (van Donald Duck tot (vak)literatuur). Netflix junk. Boomknuffelaar. Dol op mensen en verhalen. Wereldverbeteraar (semi praktiserend). Bloedeerlijk en direct. Megaongeduldig en soms wat pusherig.

Je bent nooit uitgeleerd, ook ik niet en daarom volg ik momenteel coaching via Tony Robbins en ben ik bezig met de pre-master Psychologie aan de Open Universiteit.  

Naast het geven van trainingen en workshops voor de Kernpraktijk, doe ik interim en freelance HR-klussen. (van Zoutkamp tot Zeeland)

Denk je dat mijn diensten bij je passen?
Bel of stuur een appje. 

Alma - de Kernpraktijk

AANBOD

Portugal Training
GEWOON DOEN!

5 dagen intensieve coaching in een prachtige omgeving in Portugugal

Zon, zee, licht en ruimte.

Een groep gelijkgestemden om mee te sparren, te delen en plezier te maken.

Even helemaal weg en volledige focus op je zelfontwikkeling.

Alma - de Kernpraktijk
1-op-1
CURSUS

In 1 dagdeel meters maken met jouw plannen en ideeën?

Jouw vraag/ idee staat centraal en we zoomen in op wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken. 

Na de aanmelding kun je zelf een datum en tijd plannen in de digitale agenda.

Alma - de Kernpraktijk
KLIK
GESPREK

Wat je hier leest spreekt je wel aan, maar je weet niet of dit precies is wat je nodig hebt.
Je twijfelt nog een beetje en je wilt graag meer informatie.

Plan een vrijblijvend (telefoon) gesprek om te onderzoeken of we samen kunnen werken.