HIGH PERFORMANCE COACHING

High perfomers coaching

Maximaal resultaat

Ik ben Alma Suelmann, resultaatcoach. Als resultaatcoach help ik jou stappen te maken en gewoon te doen!
Je wilt meer uit je werk halen, beter presteren, focus krijgen en resultaat behalen. Maar je wilt ook werk doen waar je echt blij van wordt, energie van krijgt en uitdaging in vindt...

Is dat allemaal mogelijk? 
Ja dat is mogelijk! Door de stappen te maken en voor resultaat te gaan, wordt jij een high performer. Iemand die zijn dromen najaagt en niet bang is om te DOEN!

Maar ik laat je natuurlijk niet het diepe in springen.
Ben jij klaar voor actie?

High Performers Coach

Ik ben dus resultaatcoach. Maar wie ben ik om jou te vertellen dat je meer uit jezelf kan halen?

Ik ben resultaatcoach, omdat ik jarenlang mezelf gigantisch in de weg heb gezeten. Door heel veel te leren, te oefenen en te falen heb ik geleerd hoe je je dromen, je wensen, verlangens en plannen waar kunt maken. En dat kan ik jou ook leren.

Mijn coaching heb ik aangescherpt door de coaching academy van Tony Robbins te volgen. Ik ben zelf gecoacht door Tony Robbins en weet dit toe te passen in mijn eigen bedrijf.

Alma Suelmann

Durf te DOEN!

Hoe zou het zijn om je één week volledig op je eigen plannen te richten? Helemaal weg van de dagelijkse sleur. Full focus op wat je wilt ontwikkelen en bezig zijn met hoe jij je leven wil inrichten?
Wat is er nodig om voor jou naar de Next Level te komen? Wat stat je nu nog in de weg en hoe ga je ervoor zorgen dat jij resultaat gaat behalen?

Echt resultaat behalen? Dit doen wij onder de Portugese zon, waar je weg uit de dagelijkse sleur stappen kan maken en een plan kan uitstippelen voor blijvend resultaat.

1 week lang aan de slag met high perfomers coaching en zelfontwikkeling, zodat jij met een winnaars mentaliteit thuis komt en niet meer te stoppen bent!

Doelgroep

Ben je er klaar voor?

Jij bent:

  • Gedreven en ambitieus
  • Klaar om alles uit jezelf te halen
  • Resultaatgericht
  • Niet bang voor een uitdaging

Weten wat ik voor je kan betekenen? Doe de test om uit te vinden of wij geschikt zijn om samen te werken of geef je op voor 'Gewoon DOEN!' in november 2019.

× Neem contact met me op