Welkom bij de e-course gewoon DOEN!

Welkom bij de e-course gewoon DOEN! van de Kernpraktijk. Mijn naam is Alma Suelmann en met deze e-course wil ik jou een super effectieve tool geven om jouw resultaat te bereiken.
Waarom ik dit belangrijk vind? Ik geloof dat we veel meer uit onszelf kunnen halen. We hebben vaak duizenden ideeën en plannen, maar van denken naar doen is een stap die we doorgaans best moeilijk vinden.
In mijn coaching help ik mensen om te gaan doen! De stappen te ondernemen en hun gewenste resultaat te behalen en dat gun ik jou ook!

Praktisch
Hieronder vind je de 4 modules van deze e-course. Elke module heeft een eigen worksheet om mee aan de slag te gaan en een video met de uitleg.
Wil je nog meer weten over deze e-course? Heb je vragen of wil je je bevindingen delen met andere deelnemers Dit kan via Instagram. Je kan mij hier volgen,

Inspiratiesessie
Ik ben deze e-course begonnen omdat ik jou succes gun. Het werken aan jouw gewenste resultaat. Wil je hier meer over weten? Dan kan je gratis een inspiratiesessie met mij aanvragen.
Onder aan deze pagina staat hierover meer informatie, maar wil je dat NU? vraag hieronder jouw sessie aan!

Module 1

In de eerste module duiken we in het formuleren van jouw doel: Welk resultaat wil jij behalen?
Door je doel helder te hebben, vergroot je de kans dat je daadwerkelijk je doel bereikt. In deze module gaan we haarscherp formuleren welk resultaat jij wilt behalen.

Hieronder vind je de worksheet van de eerste module. Pak deze erbij om de opdracht ook uit te voeren. Het gaat tenslotte om Gewoon DOEN!

Ik wens je heel veel plezier!

Module 2

Module 1 heeft je hopelijk geholpen om heel scherp te krijgen welk resultaat je wilt behalen.

In de volgende module ga je aan de slag met de redenen achter je gewenste resultaat. Je gaat de drive aanwakkeren en met laserfocus en gedrevenheid ben jij onstopbaar bij het behalen van je resultaat.
De opdracht bestaat uit een visualisatie. De visualisatie is in de video opgenomen, maar je kan ook een MP3 bestand hieronder downloaden. Veel plezier!

Module 3

Welkom bij module 3 alweer. Jij hebt in module 1 gewerkt aan helderheid over wat je precies wilt behalen voor de resultaten.
In module 2 heb je gewerkt aan waarom je dit resultaat zo graag wil behalen. Wat jouw drijvende kracht is en nu in module 3 gaan we doen!
We gaan in actie komen. Je gaat een plan maken waarmee jij dat resultaat gewoon gaat behalen.

Dus tijd voor actie. Geen verdere uitleg, we gaan doen! Heel veel plezier!

Module 4

De laatste module van deze e-course Gewoon DOEN.

Vind je het om aan jouw resultaten te werken, wat daar gaat het uiteindelijk om, dat je plezier hebt, dat je blij bent dat je gelukkig bent. Dat je enthousiast wordt op het moment dat je denkt aan de resultaten waar je aan denkt.

Vandaag gaan we verder met het doen. dus we gaan we verder met waar we in module 3 zijn gebleven, dus pak je worksheet van module 3 en we gaan verder met doen. Dus kom in beweging en ga die resultaten behalen.

 

Afspraak maken?

Als je nou naar aanleiding van deze e-course graag verder wilt met persoonlijke ontwikkeling.

Dat je het gevoel hebt dat je dieper kan gaan, dat je meer kunt bereiken maar dat je nog wat tools mist om dit te doen en je het gevoel hebt dat ik de goede ben om mee samen te werken, dan bied ik je de mogelijkheid aan om een afspraak te maken en samen te onderzoeken of wij daadwerkelijk samen kunnen werken.

Ik hoop dat je genoten hebt van deze e-course.
Ik hoor graag van je!

Kennismaken
Alma Suelmann

Over Alma

De Kernpraktijk is het bedrijf van Alma Suelmann. Resultaatcoach.

Mijn aanpak is nuchter, direct en eerlijk. Ik help jou om je doelen te bereiken, je dromen waar te maken en jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Als jij daar een schop voor onder je kont nodig hebt dan krijg je die van mij (of een knuffel). Ik ben iemand die snel goede resultaten wil boeken en daardoor zal ik jou ook altijd aanmoedigen om de efficiëntste oplossing te zoeken.

In deze 4 daagse Instagram course laat ik je zien welke stappen je nu kan nemen om efficiént en snel aan het werk te gaan.
#gewoonDOEN!

× Neem contact met me op